Povežite se sa nama

RS

Željka Cvijanović simbol političke korupcije u Srpskoj

Objavljeno

– Direktan ste učesnik, kreator i izvođač afere ‘dva papka’, odnosno kupovali ste narodne poslanike, rušeći tako izbornu volju građana, formirajući nelegitimnu vlast, čineći krivično djelo, gospođo Cvijanović, za koje nikad niste odgovarali“, kazao je Stanić.

– Ostanak na vlasti Željke Cvijanović značio bi dalji sunovrat Republike Srpske. Ona je šesnaest godina bila vrlo bitan šraf sistema zla i uvijek iz sjene, mudro i lukavo, krijući se iza širokih leđa svog šefa, izbjegla sankcije za počinjeno kršenje zakona“, kazao je Miladin Stanić, nosilac liste SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u IJ 3.

“Tako ste, gospođo Cvijanović, prošli nekažnjeno i kad ste otkrili da ste otvorili pijacu papcima koja je obesmislila i izbore i sve demokratske tekovine. Direktan  ste učesnik,  kreator i izvođač afere ‘dva papka’, odnosno  kupovali ste narodne poslanike, rušeći tako izbornu volju građana, formirajući nelegitimnu vlast, čineći krivično djelo, gospođo Cvijanović, za koje nikad niste odgovarali“, kazao je Stanić.

Poručio je Cvijanovićevoj da vrlo brzo dolazi slom režima i da treba da bude sigurna da će morati da odgovara na sva pitanja koja su bahato gurana pod tepih.

„I izbore 2018. ste izgubili, ali ko je jednom prekrojio narodnu volju – učiniće to ponovo, pokrali ste te izbore i bez imalo stida četiri godine ste nelegalni predsjednik. Da ste samo to uradili, a bilo je toga mnogo više, izgubili biste svaki legitimitet da se bavite bilo kojim javnim poslom, a kamoli politikom. Gospođo Cvijanović, valjda je i Vama, kao i svima nama jasno da bi svaki Vaš ostanak na vlasti značio dalji sunovrat Republike Srpske“, kazao je Stanić. 

(BN) 

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.