Povežite se sa nama

Estrada

Zapanjujuće: Još 3 moćnika iz sveta filma prozvani za zlostavljanje!

Objavljeno

Poslednjih par meseci javnost su uzdrmali slučajevi Miroslava Mike Aleksića i Branislava Lečića, ali oni po svemu sudeći nisu jedini.
Građani bi bili šokirani kada bi saznali imena moćnika koji haraju Srbijom zloupotrebljavajući svoj položaj u društvu i sek*ualno zlostavljajući mlade saradnice.

Zavet ćutanja

– Kompletna industrija zna da se ovo dešava, ali niko nije dovoljno hrabar da prijavi nasilnike, posebno što su neki povezani s tajkunima, pa se žene plaše odmazde.

Najviše pritužbi ima za trojicu iz filmske industrije koji su rado viđeni gosti po TV emisijama i redovno podržavaju glumice Danijelu Štajnfeld i Milenu Radulović kako bi stvorili lažnu sliku o sebi. Njima se neće stati na put ako te žene ne progovore – prenose beogradski mediji reči izvora koji nije želeo da otkiva identitet.

– U tom trenutku snimao se film koji je postao neviđeno popularan, a njoj je to bila tek druga uloga u životu. Pošto je privlačna, bila je scena u kojoj je trebalo da se skine i odglumi orgazam s partnerom. Pre nego što se snimala scena, on je nju pozvao u kancelariju i tražio je od nje da mu pokaže kako će to da izgleda. Krenuo je da je pipa i tražio od nje da se skine gola i spava s njim tu na stolu – kaže sagovornik i dodaje da se glumica jedva izvukla.

– Njoj je bilo neprijatno, htela je da pobegne odatle, ali joj on nije dozvoljavao.

Zapretio joj je da će joj zauvek zatvoriti vrata filmske industrije i da nigde više neće moći da glumi.

Postao je nasilan, gurnuo ju je ka stolu i krenuo da je skida, ona je počela da plače i nekako se u tom trenutku otrgla od njega i pobegla. Kad mi je ispričala šta se desilo, nisam mogao da verujem.

Posle sam posmatrao njegovo ponašanje, on je delovao kao da je sve u najboljem redu, pa sam pomislio da je to možda i izmislila – dodaje sagovornik a prenosi Glas Javnosti.

(Luftika.rs)

FOTO: MARINA LOPIČIĆ, VLADIMIR ŠPORČIĆ

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.