Povežite se sa nama

RS

Viškovićevog sina napali, pa pokušali da ga pregaze

Objavljeno

Mladen P. (28) i Mirko S. (36) iz Beograda nalaze se u pritvoru zbog sumnje da su napali i ugrozili sigurnost sinu predsednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića, a kako “Telegraf.rs” saznaje, do sukoba je došlo zbog pesme u kafani na Novom Beogradu.

Obračun se dogodio juče sat nakon ponoći.Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.Naime, mladić je bio sa svojim obezbeđenjem u kafani na privatnoj proslavi rođenja deteta. U jednom trenutku jedan od nasilnika je hteo da naruči pesmu, ali su ga ljudi iz obezbeđenja upozorili da je to nemoguće jer je u pitanju privatna proslava i zamolili ga da napusti lokal.Međutim, Mladen i Mirko nakon što su izbačeni iz kafane seli su u “BMW” i sačekali sina predsednika Vlade Republike Srpske i njegovo obezbeđenje. Tada su se automobilom zaleteli ka njima. Srećom, nisu ih povredili.

Nakon incidenta pobegli su, ali ih je policija ubrzo uhapsila.Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva Mladenu i Marku određeno je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

(Telegraf.rs)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.