Povežite se sa nama

Crna hronika

(VIDEO) Objavljen snimak pokušaja ubistva SDS-ovog poslanika Miladina Stanića: Njegov rođak iz pištolja pucao na traktor gdje se nalazio Stanić

Objavljeno

Tužilaštvo u Banja Luci je ovaj događaj okvalifikovalo kao pokušaj ubistva, a videosnimak koji se pojavio na društvenim mrežama koristit će se kao dokazni materijal

Ovih dana na društvenim mrežama se pojavio snimak pucanja na poslanika SDS-a u NSRS-u, Miladina Stanića.

Na Stanića je, podsjećamo, 31. jula ove godine pucao njegov rođak Petar Stanić. Miladin Stanić je u više navrata izjavljivao kako je riječ o politički motiviranom događaju, dok je sa druge stranje njegov rođak oštro demantovao takve izjave.

Tužilaštvo u Banja Luci je ovaj događaj okvalifikovalo kao pokušaj ubistva, a videosnimak koji se pojavio na društvenim mrežama koristit će se kao dokazni materijal, iako je odbrana tvrdila da on nije zakonit.

Snimak koji se pojavio u javnosti izuzet je sa videonadzora kuće osumnjičenog Petra Stanića. Na snimku se može primjetiti traktor, u kojem se nalazi Miladin Stanić, kako “taba” put ispred imanja Petra Stanića.

U jednom trenutku Petar Stanić izlazi u svoje dvorište, a onda se upućuje prema traktoru u kojem se nalazio Miladin Stanić. Iza Petra Stanića se nalazila njegova supruga.

Kada je Miladin Stanić ugledao rođaka kako mu se približava, on je traktor počeo voziti unazad, te je u jednom momentu stao na putu, nakon čega je Petar Stanić izašao iz svog dvorišta, prišao traktoru i ispalio nekoliko hitaca prema Miladinu Staniću.

Nakon toga, Miladin Stanić je otišao sa lica mjesta, dok se Petar Stanić vratio u svoje dvorište. Na videozapisu je moguće primjetiti i dvoje komšija koji su se nalazili u blizini mjesta događaja, ali su nakon pucnjave i oni otišli u svoje dvorište.

(Oslobodjenje)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.