Povežite se sa nama

Estrada

VENDI: Ja sam Draškova tetka, moj rođak ne bi pao tako nisko da bude sa Tanjom Savić

Objavljeno

Vesna Vukelić Vendi otkrila je da je u bliskim rodbinskim odnosima sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Vendi je ispričala da je ona tetka poznatom političaru i da se viđaju povremeno, kada ode u posjetu glavnog grada Republike Srpske.

Nedavno su se zajedno našli na slavlju kod svojih rođaka.

“Tako je, dobro ste vidjeli. Draško i ja smo bliski rođaci, ponosna sam na to, na svoje porijeklo i na svoje rođake uopšte. Moj pradjeda i Draškov pradjeda su rođena braća, odnosno moj otac i Draškova baba su brat i sestra od strica, tako da sam ja Drašku tetka. Pa, zato sam ja i rekla da Tanja Savić nije u vezi s Draškom, onda kad je bila ta afera. Znala sam da je to nemoguće jer je on moj rođak i ne bi pao na tako niske grane”, objasnila je Vendi za “Kurir”, pa je opisala kako je došlo do njihovog prethodnog susreta:

“Bili smo na svadbi svi zajedno. Moja sestra Mirjana, koja živi u Australiji, pravila je svadbu, a Draško je kao gradonačelnik vjenčao nju i njenog supruga. Zaista je bilo prelijepo”, rekla je pjevačica, navodi Nova.rs.

Vendi je prokomentarisala svoju knjigu “Misterija crne žene”, koju je objavila prije nekoliko dana, čime je privukla ogromnu pažnju javnosti.

“Opisujem ljude koji su u jednom vještičjem savezu, vrlo moćnom i jakom. To su sasvim obični ljudi, rade naizgled obične poslove u spoljnom svijetu. E, estradnjaci kod takvih ljudi odlaze i traže usluge od njih za novac”, navela je Vesna, pa je objasnila kako to funkcioniše.

“Na primjer, ako hoćete da nekog ubijete pomoću crne magije, to košta deset hiljada evra ili više. Znam za slučajeve kad su ljudima preko tih zlih sila namještali havarije u saobraćaju, ili su im ‘slali’ teške bolesti, pa se onda iznenadimo kad čujemo da je neko za dva ili tri mjeseca skončao, iznenada, ništa ga nije boljelo. Sve sam to detaljno opisala u knjizi i objasnila ko se i kako time bavi”, rekla je Vendi.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.