Povežite se sa nama

Crna hronika

Užas u Tuzli: Pronađeno tijelo žene, i muškarac obliven krvlju

Objavljeno

Tijelo žene S. B. i povrijeđeni muškarac E. S. T., obliven krvlju, pronađeni su u stanu u Tuzli, saopšteno je iz tuzlanske policije.

Naime, danas oko 11.50 sati, dežurnu službu Policijske stanice Zapad, obavijestio je građanin da se njegovi prijatelji S. B. i E. S. T., nastanjeni u Lipnici, grad Tuzla, već dva dana ne javljaju na njegove telefonske pozive.

Potom mu se, kako je naveo, javio na video poziv E. S. T., inače strani državljanin, pa je uočio da je E. S. T. krvav i da u krevetu leži S. B., te je zatražio intervenciju policije.

“Na mjesto događaja, odmah su upućeni pripadnici Policijske stanice Zapad i Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan, gdje su zatečeni tijelo žene S. B., čiju smrt je na mjestu događaja konstatovao dežurni ljekar i muškarac E. S. T. sa vidljivim povredama na stomaku, te je on prevezen u UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći”, naveli su iz policije.

Na mjestu događaja nalaze se dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a, te se preduzimaju sve dalje mjere i radnje po nalogu tužioca.

Admir Arnautović, portparol Kantonalnog tužilaštva TK, rekao je da će dežurni tužilac izdati naredbu za obdukciju tijela preminule kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

“Više informacija ćemo biti u mogućnosti saopštiti nakon obavljanja uviđaja, obdukcije i potrebnih istražnih radnji”, naveo je Arnautović.

Iz UKC-a Tuzla su naveli da im je dovezen pacijent sa ubodnim ranama na stomaku, te da je trenutno u operacionoj sali.

Izvor: Nezavisne

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.