Povežite se sa nama

RS

Todorović: Još snažnija podrška predsjedniku SP i institucijama Srpske

Objavljeno

Sankcionisanje lidera socijalista u Republici Srpskoj Petra Đokića, kao i sankcije drugim izabranim predstavnicima srpskog naroda u Republici Srpskoj najviše govore upravo o onima koji vuku takve poteze. Besmisleno obrazloženje sankcija samo dodatno naglašava da se radi o goloj sili a ne o bilo kakvoj politici ili nastojanju da se dođe do rješenja, poručio je šef kluba poslanika Socijalističke partije u NSRS Srđan Todorović.

Podrška predsjedniku SP, institucijama Republike Srpske i zaštiti interesa Republike Srpske će i dalje da jača, ističe Todorović

– Sankcionisanje ljudi koji rade u interesu naroda koji ih je izabrao nije politika, nego sprovođenje sile i tu se, bojim se, samo doprinosi zatvaranju mogućnost za bilo kakav dijalog i rješenja. Svi znamo prave razloge donošenja sankcija, a obrazloženje koje je ponudila ambasada SAD predstavlja samo nesuvisli pokušaj pravdanja sopstvenih destruktivnih postupaka. Na njihovu žalost, to će srpski narod u Republici Srpskoj još snažnije okupiti oko zaštite interesa i jačanja Republike Srpske. Čitava ova kampanja sa sankcijama predstavlja izuzetno loš potez i za SAD, ali i za BiH gdje nametnuta rješenja i jednostrane odluke samo dodatno komplikuju ionako tešku situaciju – istakao je Todorović.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.