Povežite se sa nama

Ljubav i seks

Stvari koje muškarci nikad ne priznaju svojim ženama

Objavljeno

Kao što svaka žena ima tajne, tako i muškarci neke stvari čuvaju samo za sebe.

Postoje stvari koje nikada neće da vam priznaju, kao na primer da su ljubomorni ili da vole komplimente.

1. Volimo samouverene žene

Muškarci doživljavaju žene kao i same sebe. Zato bi muškarac radije izabrao puniju ženu koja ima harizmu, nego neki top-model sa manjkom samopouzdanja.

2. Važno nam je kako izgledate

Muškarce ne zanima da li ste obučene po poslednjoj modi. Svaki od njih želi da vidi ženu koju voli obučenu u privlačnom stilu, koji uključuje eleganciju i ženstvenost, ali bez vulgarnosti.

3. Ne znam kako se to radi

“Biti muškarac” u očima žene vrlo je važno za njih. Zato oni započinju posao, čak i ako nisu sigurni u uspeh. Moraju da budu jaki i pametni pred svojom damom, bez obzira na to da li znaju da poprave nešto u domaćinstvu.

4. Osećamo se izgubljeno kada postavljate složena pitanja

Žene vole da postavljaju pitanja kao što su “Da li sam debela?”, dok istovremeno prave tužan izraz lica, ali zadržavajući prodorni pogled. Reči ne mogu ni da izraze koliko muškarci mrze da odgovore na ovakva pitanja.

5. Ne mogu to da priuštim

Muškarci se uvek takmiče, to nije tajna. Upoređuju se sa prijateljima i mrze da priznaju poraz. Jednostavno ne može da kaže svojoj ženi da ne može sebi nešto da priušti.

Foto: Shutterstock/Scharfsinn

6. Ljubomorni smo

Muškarci ne izražavaju otvoreno svoja osećanja, a ako vide da njihova žena koketira sa drugim momkom, neće pokazati nijednu emociju. Međutim, to ih proždire iznutra.

7. Sviđa nam se vaša prijateljica / sestra

Jednostavno je: ako mislite da je vaša prijateljica ili sestra superzgodna, ni vašem muškarcu neće da promakne taj kvalitet. Takođe će razmišljati o njoj, mada to nikada neće reći.

Glupo je da mislite da će ga ljubav prema vama oslepeti.

8. Mi vas proučavamo

Ako vas pozove u restoran na večeru, nemojte da žurite sa biranjem venčanice. Lagano koketiranje, šale i osmesi su samo znaci da se interesuje za vas, a ne da je vaš zauvek.

9. Volimo komplimente

Tradicija je da komplimente obično daju muškarci, ali oni takođe vole da čuju pohvale. Potrebne su im reči ljubavi, a takve male stvari mogu sve da promene.

10. Volimo “ženskaste” stvari

Uredni nokti i koža znak su da muškarac brine za sebe i žene to vole. Muškarci takođe ponekad vole da gledaju “ženske” TV emisije, serije i filmove samo da se opuste. Samo to vešto kriju.

11. Preplašeni smo

Muškarac ne bi trebalo da govori o svojim strahovima, zar ne? Ali svako ima fobije. Oni neće da kažu da se plaše mraka ili pauka kako ne bi pokazali svoju slabost.

12. Mi smo majstori u skrivanju svojih osećanja

Vrhunac romantičnog filma koji čini da žene plaču može da utiče na muškarca na isti način. Jedina razlika je u tome što će on hrabro reći da gledate gluposti i brzo obrisati oči.

13. Ne napuštamo vas bez razloga

Muškarac nikada neće da ode ako je zainteresovan. On ne radi ništa bez razloga. Ako i napusti nekoga sa kim se dobro osećao, ne može to da učini odjednom. Takva žena ima posebno mesto u njegovom srcu.

(B92)

Foto: Shutterstock/Kate Kultsevych

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.