Povežite se sa nama

Region

SKANDAL U CRNOJ GORI: Kaiš Đukanovićeve supruge skuplji od dve prosečne plate! (FOTO)

Objavljeno

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović obratila se video porukom finalistima takmičenja za izbor najboljeg likovnog rada učenika iz Indije na temu prijateljstva između Indije i Crne Gore. I ovoga puta pojavila se u odeći koja je veoma skupa, naročito ako se uzme u obzir činjenica da je Lidija Đukanović supruga predsednika male i siromašne države, pišu Vijesti.

Haljina koju je Lidija nosila dok je snimala video poruku proizvod je modne kuće Valentino iz kolekcije jesen/zima 2019. Ukoliko je kupljena tada, koštala je 6.490 dolara odnosno 5.416 evra.

Printscreen www.matchesfashion.com; YouTube / Predsjednik Crne Gore

Istina, u ovom trenutku se takva haljina na internetu može naći po ceni od 909 funti odnosno 1.049 evra. Čak i da je kupila haljinu po ceni sniženoj 70 odsto, gospođa Đukanović je na nju morala da potroši čitavu platu i da se ‘snađe’ za još 160 evra. Prema podacima iz redovnog godišnjeg imovinskog kartona koji se vodi u Agenciji za sprečavanje korupcije, Lidija Đukanović ima platu od 890 evra, pišu Vijesti.

Za razliku od nekih drugih prilika, kada je njen izgled bio obogaćen skupim nakitom, od modnih dodataka prva dama Crne Gore je, koliko se može videti, u ovoj prilici nosila samo kaiš, takođe marke Valentino. U zavisnosti od toga da li odabrala širu i ili užu varijantu, što je na osnovu snimka teško sa sigurnošću tvrditi, kaiš koji nosi prva dama Crne Gore košta između 580 i 1070 eura.

Printscreen www.matchesfashion.com

Sudeći po tome na kojoj je strani crveni detalj, reklo bi se da je, ipak, reč o skupljoj varijanti.

Vijesti podsečaju da je prosečna plata u Crnoj Gori u februaru bila 529 evra, što je za oko 50 evra manje od cene kaiša gospođe Đukanović, ako je reč o jeftinijoj verziji, a ako je reč o skupljoj, dve prosečne plate su – skoro dovoljne.

(Preokret.info)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.