Povežite se sa nama

Društvo

ŠEŠELJ PODIGAO SRBIJU NA NOGE Posle Katarine Radivojević, vladika Grigorije je imao aferu i sa poznatom voditeljkom, a njen muž se ubio umesto da je oterao kur*etinu!

Objavljeno

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je, gostujući u jutarnjem programu TV Happy, da sprema knjigu u kojoj će razotkriti detalje o kako kaže “švaleraciji glumice Katarine Radivojević i vladike Grigorija”.

Šešelj navodi da je došao do još podataka o skandalima koje je Grigorije pravio i da želi da iznese sve u javnost pre Sabora SPC na kome će se birati patrijarh kako on ne bi bio ni kandidat.

– Dovođenjem njega za patrijarha, cela crkva bi bila pod kontrolom stranaca. To ne smemo dozvoliti – naveo je Šešelj.

Katarina Radivojević, Foto: Dejan Briza

On je dalje naveo detalje o aferi vladike Grigorije i glumice Katarine Radivojević.

– Oni su se upoznali u manastiru Žitomislić 2005. godine i ona je tu recitovala i dopala se Grigoriju. To ga je skupo koštalo jer je finansirao nju, ali novcem crkve. Poslao je da stekne svetsku slavu, ali ona to nije uspela. Uspela je da snimi samo nekoliko serija. Spiskala je ogrome pare u Holivudu i po Americi. Ona je obećala da će me tužiti za ove tvrdnje. Jedva čekam da me tuži – rekao je Šešelj.

Šešelj navodi da je vladika Grigorije imao aferu i sa poznatom voditeljkom.

Vladika Grigorije, Foto: Alo!/Masanori Jošida

– On je imao afere i sa udatim ženama. U pitanju je novinarka Nataša Miljanović Zubac zaposlena na televiziji Republike Srpske. Oni su se tajno su se sastajali, svi su ih videli i pukla je bruka. Njen muž, Ranko Zubac bio je osramoćen i ubio se zbog sramote. Ranko Zubac je bio zašposlen u graničnoj policiji. Otišao je u selo Ljubomir i na grobu oca izvršio samoubistvo. Imao je dva maloletna sina sa ovom prostitutkom, ne znam kako bih je drugačije nazvao. Umesto da je oterao kur*etinu, celo Trebinje je saznalo za aferu i on je obrukan. Inače, za selo Ljubomir kažu da je postojbina Nemanjića – ispričao je Šešelj.

Lider SRS navodi da je Grigorije pristalica unitarne BiH jer mu je obećano da će biti patrijarh bosanske crkve.

– Amerikanci imaju svoje kandidate. Pored Grigorija, to su vladika američki Irinej Dobrijević koji je tamo i rođen i više je Amerikanac nego Srbin. Treći kandidat je vladika Joanikije koga pokušavaju da vrbuju preko Dake Davidovića, ali se nadam da će on biti dovoljno pametan – zaključio je Šešelj.

(Alo)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.