Povežite se sa nama

RS

SDS: Spremni smo da zaštitimo volju građana

Objavljeno

„Doboj je danas prepoznat kao grad slučaj zbog brojih afera. Dobojlije ne zaslužuju takvo predstavljanje.“

Rekao je to Milan Kasapović, predstavik SDS-a iz Teslića na konferenciji za novinare u Doboju.

“Doboj se danas širom Srpske prepoznaje kao grad slučaj za koji su vezane mnoge afere, malverzacije, od izbornih prevara, kupovine psolanika i odbornika. To daje negativnu sliku o Dodobu što građani tog grada ne zaslužuju. SDS je spreman da zaštiti volju građana, poručio je Kasapović.

Milan Petrović, predsjednik OO SDS-a Prnjavor pozvao je Dobojlije da ne podliježu pritiscima već da za svoju djecu biraju bolje.

“Molim Dobojlije da na osnovu svog razuma biraju bolje, da ne dozvojavaju mešetarima da prekrajaju izbornu volju gradjana i tako utiču na buducnost svih nas”, rekao je Petrović.

Dejan Milićević, član GO SDS  Doboj podsjetio je da je deponija u dom gradu višedecenijski problem. 

“Lokacija je na ušću rijeke Spreče u Bosnu i predstavlja ekolosku bombu. Predlažemo da se izmjesti i uradi po principu kao ona u Srbiji, da se uradi javno-privatno partnerstvo i tako riješi problem. Ne samo da bismo riješili problem deponije nego bismo imali i dobit”, ističe Milićević.

Da djela govore više od praznih riječi, samog dizanja ruku u parlamentu i mnogo obećanja za široku masu, smatra Slavica Marković, aktiv žena SDS Doboj.

“Oni rade za plate o kojima mnoge Dobojlije mogu samo da sanjaju. Za normalne stvari kao voda i i putevi traze glas od ljudi. Ne rješavaju probleme Doboja, od šljunkara do dugova bolnice, pa sve do nepotizma i do ucjena”, kaže Markovićeva i pita:

“Do kad će ovako?”

(BN/ foto: BN)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.