Povežite se sa nama

Estrada

“SAMA JE UZELA”: Oglasio se momak koji je albanskoj pjevačici Riti Ori dao srpsku zastavu

Objavljeno

Momak iz Mađarske po imenu Sabo Gabor Borivoj, koji je pjevačici iz Prištine Riti Ori dao zastavu Srbije na koncertu, oglasio se i iznio svoje utiske.

On je, kako je objasnio, iz mješovitog braka, odnosno majka mu je Srpkinja, a otac Mađar.

– Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, išao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Unio sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili problem – otkrio je on, pa dodao.

– Došao sam ranije da zauzmem mjesto u prvom redu kako bi snimao za Instagram video – zastava Srbije na Ritinom koncertu – rekao je Sabo.

Na svom Instagram i TikTok profilu Borivoj se pohvalio svojim potezom na koncertu, prenosi Blic.

Kada je pjevačica iz njegovih ruku uzela trobojku, na snimku se može vidjeti da je vrisnuo od sreće.

Kako je otkrio, zastavu joj nije dao, već je ona sama uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo. Ovaj momenat se i vidi u snimku koji je podijelio.

– Ona je i mene iznenadila, prošla je i uzela mi je zastavu iz ruke. Samo sam želio da napravim video za TikTok. Niko nije više bio sa zastavom Srbije sem mene – naveo je.

Na kraju je istakao da nije imao nikakvih problema poslije toga, a da je poslije koncerta pričao sa jednim Albancem koji je sve vidio i rekao mu da se veoma razočarao u pjevačicu, prenosi Telegraf.

– Nisam imao nikakav problem poslije toga. Pričao sam posle koncerta sa jednim Albancem i rekao sam mu da je ona meni uzela zastavu iz ruke, i on je rekao da je vidio da nisam ja kriv ništa i da je jako razočaran u nju – završava Borivoj.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.