Povežite se sa nama

RS

Pojavio se snimak: Potpredsjednik banjalučkog DЕMOS-a poziva ljude da glasaju za Stanivukovića

Objavljeno

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem potpredsjednik Gradskog odbora DЕMOS Banjaluka Nenad Šibarević na jednom okupljanju prisutnima govori da na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Banjaluke podrže PDP-ov Draška Stanivukovića.

On je tom prilikom rekao da javno podržava aktuelnog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, a na tu izjavu je dobio i aplauz.

„Dao je besplatne karte, građevinske dozvole, besplatan prevoz, besplatne udžbenike, mature za djecu, a Đajić (predsjednik GrO SNSD Banjaluka) vodi neku politiku gdje je sve potrošio na šišanje ulica, na muziku, na provode, kafane, troši 100.000 maraka mjesečno na kafane i mi ne možemo to podržavati kao narod. Ja vas molim da podržite tog mladog čovjeka, podržali smo ga kad smo rušili Igora Radojičića (bivši gradonačelnik, SNSD)“, rekao je Šibarević.

On je ovom prilikom govorio i o tome gdje će sve raditi puteve na području Potkozarja, ukoliko Stanivuković pobijedi.

Šibarević je, inače, u tri mandata biran za odbornika u Skupštini grada Banjaluka. Privatni je preduzetnik i bavi se uzgojem šarana.

Napomenimo i to da je stranka DЕMOS u Banjaluci u koaliciji koju predvodi SNSD. Podsjetimo da je predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković ranije rekao da su određeni koalicioni partneri na nivou grada saučesnici sa gradonačelnikom Stanivukovićem u vršenju brojnih nepravilnosti u najvećem gradu Srpske. 

Šibarević je krajem prošle godine učestvovao na protestima poljoprivrednika ispred nekadašnje Krajiške kuće zbog kašnjenja isplate subvencija.

„Grad Banjaluka je smanjio sredstva za poljoprivredu i nije to problem, problem je ovaj odnos prema poljoprivrednicima, ne pominje se nigdje. U finansijama grada Banjaluke to je enigma, zabranjeno pitanje, kada pitate kada će biti isplaćeni podsticaji“, rekao je tada Šibarević.

Izvor: Atv

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.