Povežite se sa nama

Tenis

OVO BIJELI SPORT JOŠ NIJE VIDIO! NEZAPAMĆEN SKANDAL! Sudija ukrao gem teniserki VIDEO

Objavljeno

Neverovatne teniska scena stiže nam iz Kolumbije, a veliki broj ljubitelja “belog sporta” i dalje ne može da se načudi šta se sve dešava na terenu. 

Australijanka Astra Šarma, trenutno 134. teniserka sveta, ogorčena je jer joj je oduzet gem pri rezultatu 1:1 u trećem setu meča sa Đulijom Gato-Montikone iz Italije, koja je na kraju slavila sa 4:6, 7:5, 6:1.

Pri rezultatu 1:1 u trećem setu, Gato-Montikone je servirala i bilo je 0-30. Luis David Armenta Kastro, sudija na pomenutom meču, u trećem poenu gema sišao je da proveri da li je lopta Italijanke završila u autu. To je i potvrdio, ali umesto da proglasi rezultat 0-40, on je obrnuo situaciju i rekao da je trenutni rezultat 30-15 za Gato-Montikone.

Posle toga je Šarma izgubila jedan poen, da bi osvojila sledeći i pretpostavila da je napravila brejk. Međutim, sudija se rekao da je 40-30.

Ne, to nije u redu. To uopšte nije u redu. Mislim da su se i igračice zbunile. Ovo je baš neobično“, rekao je komentator na TV-u.

Ali, tu nije bio kraj skandalu, jer je nekako sve posle toga uspelo da bude još gore.

Šarma je posle meča rekla da sudija nije bio siguran koji je rezultat, ali da joj je kazao da ne zadržava meč jer ne može da mu kaže kako je osvojila poene. I onda je usledio najgori deo.

Supervizor WTA je Australijanki rekao da treba da “nauči lekciju” i fokusira se više na rezultat, a manje na tenis u budućnosti!

Moja zbunjenost nije izgovor“, prokomentarisala je Šarma.

(Kurir sport)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.