Povežite se sa nama

Fudbal

Otkriveno šta se desilo sa odijelima fudbalera Srbije zbog čega su na Euro otputovali u trenerkama

Objavljeno

Fudbaleri reprezentacije Srbije na posljednjem mjestu u grupi završili su takmičenje na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Veliki broj skandaloznih situacija pratio je srpsku fudbalsku reprezentaciju. Od toga da su na EURO 2024 otišli sa avionom hrvatske kompanije, do toga da su fudbaleri bili iznenađeni taktičkim zamislima selektora Dragana Stojkovića.

Kapiten Dušan Tadić osjetio se povrijeđenim što nije igrao protiv Engleske, a golman Vanja Milinković-Savić navodno je bio učesnik tuče u jednoj kafani u Minhenu.

Novi bizaran detalj izašao je u javnost po povratku fudbalera Srbije iz Njemačke. Bilo je nevjerovatno da su igrači i selektor na Evropsko prvenstvo otišli u trenerkama i šorcevima. Vidjelo se to na ispraćaju, kada su se u avionu slikali sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem.

Prema saznanjima Kurira, odijela za fudbalere i stručni štab bila su spremna, međutim veličine nisu odgovarale. Neko je pogriješio kada su uzimane mjere. nekoliko dana pred put odijela su stigla u Sportski centar u Staroj Pazovi, a kada su ih fudbaleri probali nastao je prvo tajac, a onda i talas nezadovoljstva.

Da bi se strasti smirile, odlučeno je da se na EURO 2024 u Njemačkoj putuje u sportskoj opremi. Za razliku od Mundijala u Kataru, kada su Orlovi otputovali kao manekeni, slikajući se ispred Sportskog centra FSS, potom na aerodromu, a onda i po dolasku na Svjetsko prvenstvo.

Prema saznanjima Kurira neko iz organizacije FSS je debelo podbacio. Odijela su plaćena, a novac je praktično bačen. Firma koja je sašila odijela uradila je svoj posao, kvalitet nije bio upitan, međutim veličine koje su uzete fudbalerima, nisu odgovarale. Još jedan propust u organizaciji. Doduše, bizaran, ali jasan pokazatelj stanja pojedinih ljudi nedoraslih funkcijama u krovnoj organizaciji.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.