Povežite se sa nama

Estrada

OBRAČUN BEOGRADSKOG OPASNOG MOMKA I POZNATOG PJEVAČA: “IMAM SOLUCIJU DA GA NAĐEM I UNAKAZIM…”

Objavljeno

Več izvjesno vrijeme Golubović na račun Ace Lukasa iznosi niz uvreda, između ostalog i to da je on zavisnik od nedozvoljenih supstanci i mediokritet i da je smiješno što je on napisao autobiografiju. Međutim, ni pjevač ne ostaje nijem, pa često umije da mu odmah odgovori.

Posljednja u nizu uvreda na račun pjevača u sebi ima i dozu prijetnji.

– Ako će jedan alkoholičar da me tumači, imam soluciju da ga nađem i unakazim. Mogu i da mu nalupam čvrge, izvučem uši i išutiram u du*e. On se prvi nakačio na mene kada je napisao neku “trla baba lan” knjigu, a mene su pitali što ja ne izdam autobiografiju. Lukasa je zasvrbjela ona stvar, pa me proziva da sam krimos na baterije – rekao je Golubović, prenosi Blic.

Zbog ovih, ali i svih prethodnik navoda u ime Ace Lukasa oglasila se njegova matična produkcijska kuća, koja navodi da Lukas želi da podnese tužbu protiv Kristijana Golubovića.

– Osuđujemo sve nasilničke poteze Kristijana Golubovića, koji je više puta u raznim zemljama na svijetu robijao i pokazao sklonosti ka nasilju. Uznemireni najnovijim intervjuom koji je Golubović dao jednom nedjeljniku u kome je prijetio da će izvršiti napad na tijelo i život Ace Lukasa, pozivamo tužilaštvo da preduzme sve radnje iz svoje nadležnosti kako bi zaštitili Acu Lukasa od mogućeg napada koji Golubović planira da izvrši na Lukasa. Krivične prijave će biti podnijete protiv Golubovića – navodi se između ostalog u javnom saopštenju Hype produkcije

Nakon što je Kristijan Golubović zaprijetio Aci Lukasu, muzička regionalna zvijezda se oglasila za portal “Avaza”.

– Nemam komentar. Podnijete su krivične prijave – rekao nam je kratko Lukas.

Podsjetimo, Golubović je izjavio:

– Ako će jedna narkomančina od 50 godina staža i alkoholičar da me tumači, imam soluciju da ga nađem. Mogu i da mu nalupam čvrge, izvučem uši i išutiram u dupe. On se prvi nakačio na mene kada je napisao neku “trla baba lan” knjigu, a mene su pitali što ja ne izdam autobiografiju. Lukasa je zasvrbjela pi*ka, pa me proziva da sam krimos na baterije.

Tu se Kristijan nije zaustavio, već je nastavio:

– Kad bih ga ja našao, napravio bi hit “Kristijan, najveći kriminalac na svijetu”, ali pošto me ne zanimaju narkomani, hepatitičari i ološi raspali, ja sam samo prokomentarisao to što jesam. Kad me prvi tumači, ja opalim malo žešće. Smatram ga običnim narkomanom. To što pjeva, svaka čast, sve ostalo ne daj Bože. Kad me pitaju šta mislim o Lukasu, kažem im da ga gledaju 20 minuta i dobit će sve odgovore. Samo za muziku mu skidam kapu, za sve ostalo je nula.

Oglasila se i “Hype” produkcija, koja je matična producentska kuća Ace Lukasa. Osudili su sve “nasilničke poteze Kristijana Golubovića, koji je više puta u raznim zemljama na svijetu robijao i pokazao sklonosti ka nasilju”.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.