Povežite se sa nama

Estrada

O NJEMU ĆE SE TEK PRIČATI: Mlađani banjalučki pjevač JANETC sprema se da pokori njemačku muzičku scenu!

Objavljeno

Severin Janjetović, poznatiji kao JANETC, pjevač u usponu, rođen je u Indiji, a za svojih 15 godina već je stigao da živi i u Banjoj Luci, Moskvi, Budimpešti i Berlinu, kao i da skupi bogato muzičko iskustvo. On je već nastupao i na Đurđevdanskom festivalu u Banjoj Luci, gdje je osvojio nagradu publike, ali i izdao nekoliko svojih pjesama, a sada planira proboj na njemačku muzičku scenu.

-Moji roditelji kažu da je, kad sam se rodio prije 15 godina u ljeto u Indiji, na plus 48 stepeni Celzijusa, bio festival muzike i da su te nedelje ulice Nju Delhija bile pune ljudi koji su igrali i pjevali – kaže za Skener.info mladi Severin.

SKENER: Kojom vrstom muzike se baviš i otkud da sebe pronađeš baš u toj vrsti muzike?

JANETC: Vrsta muzike kojom se bavim je komercijalni trep i to je vrsta muzike koja je najpopularnija medju tinejdžerima.


SKENER Da li ćeš karijeru graditi na svom imenu Severin Janjetović ili ćeš izabrati neko umjetničko ime? Ako ćeš izabrati umjetničko ime – zašto baš to?

JANETC: Ja sam izabrao svoje umjetničko ime JANETC, (djenetsi na engleskom) što je skraćenica prezimena

Опис није доступан.


SKENER: Jesi li ti sam autor pjesama ili imaš saradnike i ko su oni?

JANETC: Ja pišem tekstove za svoje pjesme u kojima se bavim temama koje najviše interesuju tinejdžere, ljubav i sve što iz ljubavi proizilazi, sreća, bol, radost, tuga… Ja iznosim ideje svojih pjesama, muziku i aranžman mi rade Dragan Gligorić Gliga i Srdjan Tomas – Panter. Sa muzikom se budim i liježem.


SKENER: Da li tvoje pjesme nose neku poruku mladima, i koju?

JANETC: Da naravno, život tinejdžera u ovo moderno vrijeme, koje će biti obilježeno i koronom, on line školom, socijalnom distancom i raznim glupostima kojima smo okovani – poruka – ljubav sve pobjeđuje.

SKENER: Da li bi neka od tvojih pjesama mogla biti veliki hit?

JANETC: Zadnja pjesma Sag Mir Wo , u prevodu Reci mi gdje, koju pjevam na njemackom jeziku moze biti pravi hit i u nju sam ulozio najvise vremena, energije.


SKENER: Da li pripremaš neku novu pjesmu i da li bi je čitaoci portala skener.info mogli premijerno čuti?

JANETC: Da svakako, spremam jedan lijep projekat sa novim pjesmama i evo obećavam da će čitaoci vašeg portala imati priliku prvi da čuju moju novu pjesmu.

Опис није доступан.


SKENER: Ko su ti muzički idoli u regionu i u svijetu?

JANETC: Umjetnički idoli u regionu su mi Jala i Buba, a u Evropi njemački reper Nimo.

SKENER: Šta je osnovni cilj tvoje muzičke karijere?

JANETC: Cilj moje muzičke karijere je podijeliti emociju sa drugima kroz muziku, jer muzika šalje najjače poruke, ona spaja ljude, a ja sam igrom slučaja imao priliku sa muzikom početi u Moskvi, učiti gitaru u Budimpešti, pjevati na Đurđevdanskom festivalu u Banjoj Luci, gdje sam 2012. osvojio nagradu publike, zavoljeti i početi pjevati moderni trep u Berlinu, a onda u Banjoj Luci. Nije važno kojim jezikom govorite, muzika je svugdje ista i ima moć da vas čini sretnim, boljim i uspješnijim. Moj cilj je da napravim nešto novo u muzici na ovim prostorima, i da budem iskren, da uspijem u muzici, i u svoj uspjeh vjerujem iz prostog razloga jer muziku volim.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.