Povežite se sa nama

Košarka

Novi haos na NBA parketu, rušio sve pred sobom da uzvrati Lebronu

Objavljeno

Uznemirujuće scene na NBA utakmici. Sve je počelo Džejmsovim udarcem, koji je krvavi košarkaš Detroita po svaku cijenu htio da uzvrati.

Ove sezone tenzija je veća neko ranijih već od starta sezone, a u noći između nedjelje i ponedjeljka viđen je jedan od najvećih haosa posljednjih godina.

U toku utakmice Detroit – Lejkersi, Lebron Džejms (36) je nesportski udario krilnog centra Detroita Ajzeju Stujarta (20) – i to tako da se mladom košarkašu slivala krv niz lice.

Poslije početnog šoka i Lebronovog naivnog izvinjavanja da “nije namjerno”, Stjuart je najprije krenuo da se sukobi s njim, a onda je poslije nekoliko trenutaka jurnuo preko cijelog terena da prebije Rasela Vestbruka, koji je stajao sa strane i sve vrijeme ga izazivao.

Jureći ka Lejkersima, Stjuart je rušio po terenu pomoćnike, padao, dizao se, ali srećom po Vestbruka nije stigao do njega.

Poslije svega, arbitri su odmah isključili Džejmsa zbog prljavog udarca, a za to vrijeme igračima i stručnom štabu Detroita pokušavali su da smire Stjuarta – i nikako nisu uspijevali. Otrčao je ka svlačionici i obezbjeđenje je sigurno moralo da reaguje.

A sve je počelo Lebronovim udarcem.

(Mondo.rs)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.