Povežite se sa nama

RS

Nešić: Znamo ko je uveo akcize a ko je protiv ukidanja

Objavljeno

‘Svi se sjećamo slika iz motela ‘Barka’ kada su Milorad Dodik, Bakir Izetbegović i njihova svita, uz ribu, dogovorili povećanje akciza da bi dobili kredit MMF-a. Кada treba zavući ruku u džep građana, onda sa Izetbegovićem mogu i u kafanu, ali kada treba narodu pomoći nisu spremni podržati ukidanje akciza …”

“Izjava premijera Radovana Viškovića da bi Republika Srpska ukinula akcize na gorivo da je samostalna u rangu je njegovog bisera da ‘čovjek može bez hrane i pića mjesec i po dana’. Vidi se da Radovan i SNSD nisu sami sipali gorivo 16 godina. Juče sebi diže platu a već danas za nju ništa ne radi.”, ocijenio je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Lider DNS-a podsjeća ‘neupućenog i neinformisanog premijera’ da treba pitati Nikolu Špirića, Dušanku Majkić, Sredoju Novića i Lazara Prodanovića zašto su protiv ukidanja akciza na gorivo na period od šest mjeseci.

”Svi se sjećamo slika iz motela ‘Barka’ kada su Milorad Dodik, Bakir Izetbegović i njihova svita, uz ribu, dogovorili povećanje akciza da bi dobili kredit MMF-a. Кada treba zavući ruku u džep građana, onda sa Izetbegovićem mogu i u kafanu, ali kada treba narodu pomoći nisu spremni podržati ukidanje akciza jer prijedlog dolazi od partija iz Federacije, kako rekoše iz SNSD. Bezobrazno i sramno! Кako sa tim istim vašim partnerima iz Federacije na moje oči pristajete na ukidanje Republike Srpske u Briselu a ovo nećete!?”, kaže predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Predsjednik DNS-a ističe da ”nenarodna vlast što prije mora da ode kako bi bio skinut jaram sa grbače naroda” i poručuje:

”Radovanu bih poželio da i on živi od penzije od 480 КM, da s njom pokriva inflaciju od 13 odsto i kupuje gorivo po cijeni od četiri КM.”

(BN)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.