Povežite se sa nama

Zanimljivosti

Nacrtala masku na licu i bez problema ušla u prodavnicu

Objavljeno

Muškarcu i devojci, koji su “jutjuberi”, preti deportacija sa Balija nakon što su objavili šaljivi video u kojem otkrivaju da su prekršili lokalne zakone o nošenju maske.

Lokalne vlasti zaplenile su pasoše Džošu Pejleru Linu i Leji Se i oni će možda morati da napuste Indoneziju. Na klipu se vidi kako Leja pokušava da uđe u prodavnicu, ali je ne puštaju jer nema masku na licu. Nakon oslikavanja maske na licu ona je uspela da uđe u radnju a video, objavljen 22. aprila, odmah je postao viralan.

Lin sada ima 3,4 pratilaca na “Jutjubu”.

CNN navodi da Indonezija ima stroge mere što se tiče nošenja maski. Policija može da kazni novčano za prvi prekršaj, a na drugi da deportuje strance.

Iako je ovo prvi poznati prekršaj Lina i Se, snimak je privukao toliko pažnje da su im vlasti zaplenile pasoše. Lin je sa Tajvana ali živi u Americi, dok je Se Ruskinja.

Lin je od tada skinuo video sa svog “Jutjuba” kanala, a 24. aprila objavio je zajedničko izvinjenje, sa prevodom na engleskom i indonezijskom. Oni su obećali – ovog puta sa pravim maskama na licu – da to više nikad neće uraditi.

Izvor: Blic.rs

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.