Povežite se sa nama

Ostali sportovi

MEĐUNARODNI SPEKTAKL Rebels Banja Luka organiziju turnir u fleg fudbalu

Objavljeno

Klub američkog fudbala “Rebels Banja Luka” sa ponosom najavljuje međunarodni turnir u fleg fudbalu pod nazivom “Banja Luka Chestnut Bowl”. Ovaj uzbudljiv sportski događaj održaće se u nedelju, 10. septembra, na stadionu Krajina u Banja Luci.

Fleg fudbal, brza i dinamična varijanta američkog fudbala, ekipe iz regije. Osim domaćih Rebelsa, na turniru učestvuju “Bajmok Blacks” iz Bajmoka, “Sirmium Legionaries” iz Sremske Mitrovice i “Black Miners” iz Velenja. Turnir će ponuditi intenzivnu sportsku konkurenciju, uz akcente na fer pleju, timskom duhu i promociji ovog sporta kod nas.

Fleg fudbal je beskontaktna verzija američkog fudbala, a ekipe će igrati 5 na 5. Igraće se dva poluvremena po 20 minuta. Na turniru će igrati svaka ekipa jedna protiv druge i šampion će biti ekipa koja bude imala najviše pobjeda.

Za više informacija o turniru ” Banja Luka Chestnut Bowl ” i Klubu američkog fudbala “Rebels Banja Luka”, posetite naše društvene mreže: https://www.facebook.com/rebelsbl/ https://www.instagram.com/rebels.banja.luka/

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.