Povežite se sa nama

Estrada

Lepa Lukić o momku iz mladosti, koji se nije sviđao njenoj majci

Objavljeno

Lepa Lukić važi za pevačicu bez “dlake na jeziku”. Kao mlada je bila veoma harizmatična i imala je puno udvarača, a nedavno je govorila na tu temu, te otkrila kakva je bila prema njima i da li je bilo i nekih kolega pevača.

„Nisam volela tu branšu, znam kako jede, kako spava, kako briše nos… Ja sam samo volela obične ljude, nikad nisam tražila budžovane, da nešto ima, da je biznismen. Imala sam jednog, bila sam sedam godina sa njim, meni je odgovarao, a mojoj majci se nije sviđao, kaže ‘Nije mi lep’, reko – meni je lep… Pita me da joj kažem šta mu je lepo, ja joj kažem, pa sve čim sa njim sedam godina, a ona kaže ‘Sve vidim da nije lepo, osim jednu stvar’, pa reko možda je to u pitanju“, ispričala je Lepa kroz smeh za „Grand news“ i dodala:

„Ona me je pitala što ne nađem nekog bogatog čoveka, i ti si neko i nešto, ja reko ‘kevo, ja volim samo da je lep, ne mora da ima ništa’. Ja imam, šta će mi, budžovani me uopšte ne zanimaju“.

Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a na čuvenim turnejama dešavalo se da joj nakon koncerta ljudi prilaze samo kako bi je dodirnuli.

Lepa često priča o privatnom i ljubavnom životu, a sada se u jednoj emisiji na televiziji Grand našalila.

Naime, voditelj je kroz smeh pitao pevačicu da li ju je jedan muškarac „pipao“, a onda je Lukićeva u svom stilu odgovorila i nasmejala sve do suza.

„Ja ne znam ko me je juče pipnuo, a ne pre 40 godina. Pipali su mnogi. Nekad sam se branila, a nekad nisam. Gde mi prijalo pipanje, ja sam pala. Ja se kajem što nisam nudila“, ispričala je Lepa.

(Nova.rs)

Foto: Nemanja Jovanović

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.