Povežite se sa nama

Estrada

Kusturica za Sergeja ne želi da čuje zbog onoga što mu je URADIO: “Izgubio sam 300.000 evra”

Objavljeno

Sergeja Trifunovića sve ređe viđamo u televizijskim i filmskim ostvarenjima, a razlog tome je, kako saznajemo – njegova neprofesionalnost.

Glumac vodi svoju politiku na društvenim mrežama i odaje utisak da više ne mari za svoju karijeru, a tako se ponaša i na snimanju kada dobije ulogu. Kako Objektiv saznaje, Sergej se nalazi na crnoj listi reditelja Emira Kusturice i Zdravka Šotre.

Kusturica je angažovao Sergeja za jednu od glavnih uloga na njegovom filmu “Na Mlečnom putu”, u kojem se našla i Monika Beluči.

Međutim, reditelj i glumac nisu pronašli zajednički jezik.

NULA PROFESIONALNOSTI

Mediji su ranije pisali da je razlog tome bio što Sergej voli da improvizuje i sam režira svoj lik, što se Kusturici navodno nije dopalo, ali izvor Objektiva otkriva da problem nije bio u glumčevoj umetničkoj slobodi, već u neprofesionalizmu.

Kusturica je saradnju sa Sergejem prekinuo jer nije ispoštovao dogovor koji su napravili. Glumac nijednom nije došao na vreme na snimanje, jedan dan se zadržao u toaletu duže od sat i po, a jednom se uopšte nije pojavio. Svaki dan se čudno ponašao i uopšte nije bio fokusiran.

Zbog toga je Kusturica izgubio ne samo živce nego i novac – jedan snimajući dan proslavljenog režisera je koštao 50.000 evra, a Sergej ih je prokockao šest, pa je gubitak za reditelja i producente iznosio 300.000!

Kako navodi naš izvor, Kusturica je tada prekinuo svaki kontakt s njim.

– Kusturica neće da čuje za njega. To mu nijedan glumac nije uradio – otkriva izvor za Objektiv.

Ipak, režiser je u toku snimanja demantovao tadašnje navode njihove svađe:

– Apsolutna je budalaština da sam izbacio Sergejeve scene iz filma. Pa, još nisam montirao film da bi to mogao da uradim, a i kada ga budem montirao, ne pada mi na pamet da izbacim njegove scene, jer on ima značajnu ulogu u filmu. Nakon premijere filma uverili smo se da su scene s Trifunovićem ipak izbačene, što potvrđuje i najrelevantniji i najcenjeniji portal za filmove i serije IMDB, na kojem Sergejevo ime ne stoji u kastingu za Kusturičin film.

Izvor: Objektiv.rs

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.