Povežite se sa nama

Estrada

Ko je Marijana Gikić iz Bihaća koja je osvojila Zvonimira Bobana?

Objavljeno

Vijest o razvodu Zvonimira i Leonarde Boban početkom maja odjeknula je poput bombe domaćom scenom. Jedan od najdugovječnijih i najstabilnijih parova odlučio je krenuti odvojenim putovima nakon 28 godina braka. Što je kumovalo njihovu razlazu, mnogi su se tada pitali, a oni su i u najtežem životnom periodu uspjeli zadržati svoj dignitet.

– Lea i ja razišli smo se i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život – rekao nam tada je kratko Zvonimir Boban (52) koji, kako se čini, nije dugo samovao.

Odmor na Braču   

Ovih dana snimljen je u bolu na otoku Braču gdje Boban ljetuje dugi niz godina i to u društvu 33-godišnje stomatologinje Marijane Gikić s kojom je navodno već neko vrijeme u romantičnoj vezi. O novoj ljubavi Boban se za sada ne oglašava što i ne čudi jer je svoj privatan život oduvijek nastojao čuvati podalje od javnosti.

Njegova nova odabranica rodom je iz Bihaća, a u Zagrebu je 2005. godine završila Zdravstveno učilište, a potom i studij stomatologije na kojem je diplomirala 2012. godine. Da joj je obrazovanje visoko na listi prioriteta, Marijana je dokazala iste godine kada je upisala poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine, a 2015. započela specijalizaciju iz stomatološke protetike. Koliko je posvećena poslu, dalo se naslutiti i na temelju fotografija jedne od naših najpoznatijih stomatoloških poliklinika.

– Danas je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu održana promocija sveučilišnih magistara dentalne medicine među kojima je bila i naša univ.mag.med.dent. Marijana Gikić! Ovim putem želimo našoj doktorici u ime cijelog tima čestitati na njezinu akademskom dostignuću i poželjeti puno uspjeha u budućnosti – stoji u objavi na službenoj Facebook-stranici poliklinike koja je objavljena u rujnu 2020. godine.

Podsjetimo, Zvone i njegova sada već bivša supruga Leonarda upoznali su se 1989., vjenčali su se u Milanu 1993., a zbog ljubavi Leonarda se oprostila od manekenstva i posvetila obitelji. Par je posvojio četvero djece, a 2009. postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže. Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji Fife. Boban je došao u društvu supruge Leonarde i njihove djece Marte, Marije i Rafaela.

Leonarda i Zvone oduvijek su se podržavali u poslovnim pothvatima, a mnogi su i tada komentirali kako obitelj djeluje skladno. Nikakvi problemi nisu se naslućivali, a Zvone i Leonarda bili su jedan od rijetkih parova na domaćoj sceni uz koje se nikada nisu vezali nikakvi skandali. 

Izvor: Raport.ba

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.