Povežite se sa nama

Region

Knežević poklonio Vučiću sabrana dela Njjegoša: Ne za kućnu biblioteku, već za UN

Objavljeno

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsjednikom Demokratske narodne partije Crne Gore Milanom Kneževićem u Kotoru, od koga je tom prilikom na poklon dobio sabrana dela Petra Drugog Petrovića Njegoša kao vid podrške za borbu koju Srbija vodi u UN vezano za usvajanje rezolucije o Srebrenici.

Vučić je na Instagramu podijelio fotografiju sa sastanka i izjavu Kneževića na toj društvenoj mreži u kojoj je ovaj poručio da je poklon srpskom predsjedniku podrška borbi u Ujedinjenim nacijama, gdje diplomatska misija Srbije radi na tome da spriječi usvajanje rezolucije u kojoj se zločin u Srebrenici naziva genocidom.

– Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas sam u Kotoru poklonio sabrana djela Petra Drugog Petrovića Njegoša. Ali ne za kućnu biblioteku, već za Ujedinjene nacije, da naš vladika gleda u oči Nijemce i Ruanđane koji bi da ga proglase genocidnim. Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka! Svi znamo gdje Crna Gora treba da bude – napisao je Knežević u objavi koju je Vučić podijelio.

Danas se u Kotoru održava samit lidera Zapadnog Balkana i Evropske unije pod sloganom “Јedan region, zajednička vizija”, uz prisustvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će učestvovati na panelu i imati niz važnih susreta sa zvaničnicima.

Izvor: RTRS

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.