Povežite se sa nama

Estrada

„Kako je mladoj Srpkinji uspelo ono što mnogim hrvatskim muzičarima nije“: Aleksandra Prijović završila u hrvatskom Dnevniku nakon što je zakazala i četvrtu Arenu u Zagrebu

Objavljeno

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je sa tro uzastopna koncerta u beogradskoj Štark areni otpočela svoju regionalnu turneju “Od istoka do zapada”.

Nakon velikog uspeha u Beogradu, Aleksandra je rasprodala i tri Arene u Zagrebu i zakazala četvrtu, a sada je zakazala i drugi koncert u sarajevskoj „Zetri“.

Ovih dana, glavna tema je „fenomen Aleksandre Prijović“, te dok je jednu nazivaju „jednom od najvećih zvezda na Balkanu“, drugima nije jasno kako je pevačici sa samo 28 godina uspelo da osvoji čitav region i rasproda više stotaina hiljada karata u regionu.

Nakon što je objavljeno da je u Zagrebu zakazala i četvrti koncert, Aleksandra je završila u Dnevniku Nove TV u Hrvatskoj.

„Više od 50.000 ljudi želi u Zagrebu da ide na koncert srpske pevačice Aleksandre Prijović. Zagrebačku Arenu pevačica je rasprodala i treću noć zaredom, pa je otvorila i četvrtu. Kako je mladoj Srpkinji to uspelo, a mnogim hrvatskim muzičarima nije?“, rekli su voditelji na početku Dnevnika, prenosi „Blic“.

„Sa 28 godina mogla bi četiri puta zaredom pevati u zagrebačkoj Areni“, dodali su oni, a potom pustili anketu u kojoj su Zagrepčane pitali šta misle o Prijovićevoj i da li su čuli za nju.

„Čula sam za nju, naravno, idem na drugi koncert, uspela sam rezervisati karte“, „To je Aleksandra Prijović, znamo za nju jer će imati koncerte“, „Jako je popularna i među mlađima i starijima, ne čudi ovaj uspeh“, govorili su ljudi.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.