Povežite se sa nama

Košarka

Ivanović: Nisam očekivao otkaz u Zvezdi

Objavljeno

Duško Ivanović, doskorašnji trener Crvene zvezde, po dolasku u Baskoniju koju preuzima četvrti put u karijeri, istakao je da je bio iznenađen otkazom u beogradskom klubu, a onda je ukazao na to koji ga problemi čekaju sa španskom ekipom.

Poslije tri poraza i jedne pobjede u Evroligi, Crvena zvezda rješenje problema videla je u otkazu Dušku Ivanoviću, dok je sa istim skorom Baskonija rješenje vidjela u tome da Ivanovića dovede i ponovo postavi za trenera.

Po dolasku u Španiju, Ivanović je istakao što će po četvrti put voditi Baskoniju.

– Veoma sam srećan što sam ponovo ovdje, ovo je moj klub, ovo je moj grad. Osjećam ih kao da su moji. Kada su me pozvali da dođem, nisam oklijevao. Imam isti entuzijazam, ali siguran sam da će ova faza biti veoma teška i biće izazov – rekao je Ivanović na konferenciji.

Crnogorski stručnjak nije očekivao otkaz u Zvezdi, ali to ne umanjuje njegovu sreću što se ponovo nalazi na klupi Baskonije.

– Svaka faza je drugačija. Bio sam iznenađen otkazom, nisam to očekivao, ali veoma sam srećan što sam ovde i spremam se za rad – poručio je Ivanović.

Prva naredna utakmica Baskonije biće evroligaški susret za Partizanom u petak od 20:30, a Ivanović je u velikom problemu jer veći dio tima muče povrede.

– Ovdje su dobri igrači, dobar je tim. Problem su povrede i moramo da vidimo kako da ga riješimo. Večeras ćemo imati šest prvotimaca za trening. Ali na kraju igraju pet i sa pet možete dobiti utakmicu. Važno je da su spremni da igraju i pobijede. Nema problema. Klub mi je rekao da već traži da potpiše pleja. Mnogi timovi traže kvalitetnog pleja, ali nadam se da ćemo ga potpisati i da će uskoro stići organizator igre – rekao je Ivanović na predstavljanju.

Izvor: RTRS

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.