Povežite se sa nama

Estrada

Ivanišević zaratio sa bivšom ženom: “Hoćeš i Vimbldon da mi otmeš”

Objavljeno

Goran Ivanišević, bivši hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića, objavio je kasno sinoć otvoreno pismo koje je direktno upućeno njegovoj bivšoj supruzi Tatjani Dragović.

Njih dvoje bili su zajedno 17 godina, vjenčali su se 2009, a potom su se razveli nakon četiri godine. Sudeći prema onome što je objavio, odnosi sada nisu dobri.

U objavi na Instagramu, Ivanišević je optužio svoju suprugu – koju oslovljava inicijalima – da je prisvojila mimo svih zakona novac koji je zaradio prije i tokom braka, odnosno da čim je zatražio ono što mu pripada, postao je “porodični nasilnik”. Poručio je da ga ne bi čudilo da traži od njega i da se njoj prizna osvajanje Vimbldona i dvije olimpijske medalje, potom se obrativši i advokatima. Prenosimo objavu Gorana Ivaniševića u cijelosti:

“Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio prije i tokom braka, koji je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T.D. osvojila Vimbldon i dvije olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću, koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran”, napisao je trener Novaka Đokovića.

Podsjetimo, Goran Ivanišević i Tatjana Dragović imaju kćerku Amber Mariju i sina Emanuela, dok je poslije razvoda uplovio u novu vezu i potom oženio Nives Čanović. Prema riječima njihovih pratilaca, Ivanišević je bio “pravi mrgud” sve dok nije upoznao hrvatsku voditeljku.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.