Povežite se sa nama

Društvo

HUMAN GEST MLADIH FIZIOTERAPEUTA: Jana i Jovan masažama sakupljaju novac za liječenje mladog Sergeja Stupara!

Objavljeno

Početkom mjeseca počela je humanitarna akcija za prikupljanja novčanih sredstava za dvadesetogodišnjeg Sergeja Stupara, koji je u komi osam mjeseci nakon saobraćajne nesreće, aktivan je broj 1413, a svakm pozivom donirate 1 KM za pomoć u liječenju.

Ovu akciju je podržao veliki broj ljudi, pokrenuto je mnogo humanitarnih akcija, a svoj doprinos za Sergejevo liječenje žele da daju i fizioterapeuti studija “Relaxavit” iz Banjaluke, koji 29. aprila organizuju usluge terapeuteske masaže od kojih će sav prihod uplatiti za liječenje mladog Banjalučanina.

-Našem mladom sugrađaninu Sergeju Stuparu je potrebna naša pomoć. Borba koju njegova majka Svjetlana vodi za njegov oporavak traje dugo, ali se ona nije umorila i nije skinula osmijeh sa lica. Inspirisani njenom ljubavlju i hrabrošću i želeći da njoj i njenom sinu budemo podrška u konačnoj pobjedi, 29. aprila, od 12 do 19 časova, Jovan Stjepanović i ja pružaćemo usluge terapeutske masaže u studiju Relaxavit, a sav prihod uplatićemo za Sergejevo liječenje – napisala je Jana Rosić na svom Instagram profilu.

Svoj termin za terapeutsku masažu možete zakazati na broj 066 798 310. 

Ukoliko želite da donirate novac, a nemate vremena za masažu, svoj prilog možete uplatiti na žiro-račun ispod, pzvati 1413 ili novac donijeti dirktno u Relaxavit na adresi Srpskih pilota broj 9.

Svi zainteresovani uplate mogu da izvrše i na sljedeće račune na ime Svjetlana Stupar.

Adresa: Dr. Slavka Pišteljića br.33, Slatina

Raiffeisen bank:1613000045479669

NLB Banka: 5710100000072523

Devizni kod NLB banke:

IBAN: BA 395620998165705225

SWIFT BIC: RAZBBA22

-Uvjerena sam da ćete i ovaj put biti na strani dobra i da ćemo zajedničkim snagama pomoći Sergeju – napisala je Rosićeva kojoj nije prvi put da organizuje ovakav tip akcija za pomoć pri liječenju naših sugrađana.

Izvor: Blink

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.