Povežite se sa nama

Crna hronika

GLAVA MUŠKARCA PRONAĐENA U BETONU Nakon sahrane žene iz Leskovca policija zapečatila njenu kuću i otkrila horor

Objavljeno

Tijelo B.S. iz Velikog Trnjana pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi u dvorištu kuće, a onda je otkriveno da je zaliveno u beton pronađeno još jedno tijelo – navodno, supruga ove žene, za kog se sumnja da ga je ubila još prije tri godine!

Iako u policiji kažu da još uvijek ne znaju o čijem tijelu se radi, Blic nezvanično saznaje da je riječ o tijelu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još prije tri godine i zalila betonom što je, kako navodi izvor, on to sinoć i ispričao policiji.

U prilog tome ide i činjenica da je ona pričala da joj je suprug u Rusiji, da tamo živi i radi. Postoji trag da je 2019. godine njen muž ušao u Srbiju, ali ga odtada niko nije video niti čuo.

B.S. je navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije. Nakon što se ona ubila svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje dece, dvije kćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.

Njegova glava je navodno pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svježeg betona.

Jedan od rođaka kaže da je odmah poslije sahrane B.S. došla policija i svima naredila da izađu iz kuće a kuća je zapečaćena.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.