Povežite se sa nama

Estrada

EKSKLUZIVNO Veliki politički intervju s Ivanom Ivanovićem

Objavljeno

“Moramo da shvatimo da naprednjaci, njihovi prijatelji i saradnici mogu da rade šta hoće. Za naprednjake i njihove saradnike zakoni ne važe. Mogu da vas ‘ubiju, prebiju, opljačkaju, obljube ženu ili ćerku’ i ništa im se neće desiti, osim ako predsednik ne naredi drugačije. To je jedno društvo koje nije normalno, to nije politika već zdrav razum”, kaže voditelj Ivan Ivanović u velikom uskršnjem intervjuu za portal Nova.rs.

U svom studiju na Košutnjaku, gde inače nastaje emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, voditelj je sedeo u ulozi gosta i razgovarao sa novinarkom portala Nova.rs, Jovanom Veljković. Ovoga puta se ona našla u ulozi voditeljke programa, a Ivan je odgovarao na sva njena vruća i provokativna pitanja.

„Stanje u državi je odavno nepromenjeno, ali da su ljudi odavno počeli da se distanciraju od države i da to stanje u državi se trude da apstrahuju i da ne utiče na njihove živote. To nije dobar put za jedno društvo, ali je dosta korisno kao ‘prva pomoć’ koju građani sami sebi pružaju“, kaže Ivanović na početku razgovora.

Vakcine, Jutka, Palma, Vučić, izbori, mediji, sloboda govora, porodica … ne postoje teme o kojima popularni voditelj Ivan Ivanović nije govorio. Naravno, prvo je prokomentarisao temu koja je poslednjih dana goruća, a to je slučaj Palma i slučaj „bunga – bunga žurki“, na kojima je navodno podvodio maloletne devojčice, koje su služile kao zabava njemu i njegovim političkim prijateljima.

„Teško je da mi provalimo šta se tačno desilo. Sve ono što je sledilo tom događaju i nastupe Marinike Tepić u ‘Utisku nedelje’ i služi da nama ne bi bilo baš najjasnije šta se desilo. To je kao ta neka dispezija medijska, da odmah kada neko ko je blizak režimu ima neku ‘nezgodnu situaciju’ ide niz gostovanja na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, gde se svi trude da ‘otope oštricu’ optužbi koje su protiv nekoga ko je iz režima. Mi sad imamo tu situaciju da je Palma imao niz ‘perućih gostovanja’. Njemu su svi izašli u susret da on ispriča neku svoju verziju priče, iako mi imamo svedoka i ljude s aimenom i prezimenom koji su u javnost izašli sa podatkom“, rekao je Ivanović.

Kompletan uskršnji intervju Ivana Ivanovića pogledajte u videu na početku teksta.

(Nova.rs)

 Foto:Dragan Mujan

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.