Povežite se sa nama

Fudbal

Džajić ide na operaciju kuka, Nedimović vodi FSS?!

Objavljeno

Samo što je izabran za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, kako saznajemo, Dragan Džajić će morati na operaciju kuka. Drugog, jer je prvi operisao pre oko godinu i po. Dok se ne oporavi, a rehabilitacija će trajati nekoliko meseci, Fudbalski savez vodiće njegov potpredsednik Branislav Nedimović.

Ne ulazeći u to da li su oni koji su postavljali režimski tandem Džajić-Nedimović, znali za to, tek samo nekoliko dana posle Izborne skupštine FSS dobili smo pravu sliku ko će žariti i paliti srpskim fudbalom narednih godina. Neuspeli ministar za poljoprivredu novi je ekspert za fudbal, a kako nam ide u ovom sportu, kao i u svim drugim životnim sferama i državnim institucijama, jasno je da boljitka za srpski fudbal neće biti.

– Ako se bude desilo da moram da radim umesto Džajića – radiću. Nemam nikakav problem da odmenim predsednika – rekao je Nedimović za režimske tabloide.

Eto nama “pravog čoveka na pravom mestu”, bivšeg asa Sloge iz Zasavice, sa neostvarenom željom da nosi dres Kuzmina, rukovodiće sportom u Srbiji kojim odavno već vladaju i kontrolišu kriminalci, mešetari, menadžeri i svi oni koji ga godinama provlače kroz blato i mulj.

Izvor: Direktno.rs

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.