Povežite se sa nama

Crna hronika

Držali noćne klubove i PLJAČKALI na carini: Otkriven KLJUČNI svedok koji je blizak sa Kokezinom MAFIJOM

Objavljeno

Naš izvor otkriva da je partner Miloša Tomića, Goran Simin iz Kaća, svedok koji bi mogao da razotkrije kriminalnu šemu sa carinom

Posle ekskluzivnih saznanja Objektiva, intenzivno se vodi istraga fokusirana na bivšeg direktora Uprave carina Miloša Tomića, upravnika Carinarnice Beograd Željka Popovića, kao i nekadašnjeg šefa Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Nemanju Manjka i druge.

Sumnja se da je ova organizovana grupa, poznata kao „Kokezina carinska mafija”, baš kao i njihovi pomagači, umešana u pljačku epskih razmera, kojom je država oštećena za stotine miliona evra.

Nakon saslušanja Tomića, juče je u sedištu SPBOK saslušan i Nemanja Manjak, a Objektiv otkriva imena još nekih pomagača Miloša Tomića čije bi saslušanje moglo da razotkrije kriminalnu šemu koja vodi do predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze.

KLJUČAN SVEDOK

Naš izvor otkriva da je partner Miloša Tomića, Goran Simin iz Kaća, svedok koji bi mogao da razotkrije kriminalnu šemu sa carinom.

Foto/Printscreen/You Tube

– Jedan od najbližih saradnika Miloša Tomića je Goran Simin, vlasnik auto-placa u Novom Sadu, koji je za Tomića skupljao reket od špeditera. Na njegovu firmu su registrovana sva vozila kojima upravljaju Miloš Tomić, njegov sin i ostatak ekipe – otkriva izvor Objektiva.

Koliko su Simin i Tomić u bliskim poslovnim vezama, svedoči i podatak da zajedno drže popularni splav i noćni klub u Novom Sadu već godinu dana. Platili su ga skoro pola miliona evra i to im je jedan od izvora prihoda.

– Ako država hoće da se do kraja obračuna s kriminalnom bandom Slaviše Kokeze, jedan od svedoka koji mora da bude ispitan je Goran Simin, koji zna kako je sve funkcionisalo – dodaje naš izvor.

SPREMAN SAM DA IDEM NA POLIGRAF

U izjavi za Objektiv Goran Simin negira bilo kakvu umešanost u carinsku mafiju.

(Objektiv.rs)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.