Povežite se sa nama

RS

Dragana Cvetković predsjednica žena DNS-a u Banjaluci

Objavljeno

Dragana Cvetković

U Banjaluci je održana Izborna skupština Organizacije žena DNS-a tog grada na kojoj je za predsjednicu jednoglasno izabrana Dragana Cvetković. Skupštini je prisustvovao i predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić, kao i potpredsjednik te partije Radislav Jovičić.

Demokratski narodni savez će nastaviti dalje zacrtanim putem, a na to nas obavezuju naši davno proklamovani principi kao i izborni rezultat jer su nas birači svojim glasovima pozicionirali na treće mjesto u Srpskoj, kaže novoizabrana predsjednica organizacije žena DNS-a Banjaluka Dragana Cvetković.

„Što se tiče organizacije žena ovu priliku bih iskoristila da se zahvalim na ukazanom povjerenju i želim reći da ću sa svojim saradnicama nastaviti da promovišem i dalje politiku i ideje DNS-a, ne samo u Banjaluci nego i u cijeloj Republici Srpskoj, jer žene su stub porodice, ali i stub društva, odnosno svake države”, ističe Cvetkovićeva.

Izborom Cvetkovićeve na mjesto predsjednice Organizacije žena DNS Banjaluka zadovoljan je i potpredsjednik Demokratskog narodnog saveza i predsjednik Povjereništva DNS-a Banjaluka Radislav Jovičić.

On navodi da se radi o kvalitetnoj osobi koja će dati veliki doprinos u razvoju aktiva žena DNS-a, ali i partije u cjelosti.

„Mislim da u ovom trenutku GO DNS Banjaluka pored drugih aktivnosti koje ćemo provesti u unutarstranačkim izborima krećemo od mjeseca juna u pripremu za izbore 2022. godine i upravo ovakve aktivnosti i izbor ovakvih ljudi na čelo pojedinih organa stranke govore o uspjehu DNS-a u narednom periodu”, rekao je Jovičić.

(BN)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.