Povežite se sa nama

RS

“DNS na to neće pristati” Jovičić poručio da prerano i jednostrano isticanje kandidata za izbore ide u korist Dodiku

Objavljeno

Čemu dogovori, ako se ne poštuju? Čemu sastanci, ako se zaključci gaze? Čemu priča o jedinstvu, ako svako vuče na svoju stranu, upitao je potpredsjednik DNS, Radislav Jovičić.

Kako kaže, DNS je dobar i korektan partner koji poštuje dogovor, ali nikada  nikome neće biti sluga koji ispunjava želje! Jovičić poručuje da DNS ima infrastrukturu od 183 odbornika u 60 opština i gradova.

– Tražimo da se kao takvi poštujemo i zajednički nastupamo. Svako prerano ili jednostrano isticanje kandidatura nema i neće imati podršku DNS jer je upravo takav jednostran potez najveća podrška koju Milorad Dodik može dobiti iz opozicije. DNS na to neće pristati – naglašava Jovičić.

Prema njegovim riječima, Republika Srpska zahtjeva ozbiljnost i traži žrtve.

– Mi moramo napraviti političku platformu koja će dovesti do promjene vlasti i promjene sistema. To nam mora biti prioritet! Bitne su promjene i bolji život svakog građanina Republike Srpske, a ne raspodjela funkcija. Zato, na prvo mjesto programi, infrastruktura, jedinstvo, rad, dobra analiza i kandidature u vrijeme kada se njima može postići najbolji efekat za promjene a ne za lične ambicije – saopštio je Jovičić.

Pozvao je sve političke partije koje su iskrene u namjeri da se mijenja stanje i sistem u Republici Srpskoj, za dobrobit svih građana, da zajedno prave politički program i platformu tih promjena.

– I upravo će to iznjedriti najbolje kandidate koji će taj program i platformu provesti u djelo. Svako pretjerano i prijevremeno isticanje kandidata bez jasnog programa isključivo ide u korist aktuelne vlasti i daljem urušavanju Republike Srpske. Zato vas molim da niko ne ulazi u avanturu koja neminovno vode u opstanku ove odnarođene vlasti – zaključuje Jovičić.

Izvor: Srpskainfo

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.