Povežite se sa nama

Region

DAČIĆU, JA SAM SONJA, TVOJA ĆERKA! PRIZNAJ ME: Šok uživo na TV, iz Londona stiglo pismo djevojke koja tvrdi da joj je otac?!

Objavljeno

Devojka iz Londona u pismu tvrdi da je Dačić otac i njoj i njenom bratu a da ih je dobio u braku s njihovom majkom od koje se nikad nije razveo?!

 Šef Skupštine Srbije Ivica Dačić lako je mogao da padne u nesvest kada mu je na adresu parlamenta stigao mejl od izvesne Sonje, devojke iz Londona, koja tvrdi da joj je on otac?!

Ivica Dačić, ćerka, London, pismo, Sonja
FOTO: TV HAPPY PRINTSCREEN

Ivica Dačić jutros u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona od izvesne Sonje, devojke koja tvrdi da je baš on otac njoj i njenom bratu, te da ih je dobio u prvom braku s njihovom majkom od koje se, kako tvrdi devojka, nikada nije ni razveo?!

Dvadesetogodišnjakinja iz Londona poslala mu je mejl na adresu Skupštine  koji su mu njegovi saradnici odmah dostavili. Ona u pismu traži da ih Dačić prizna kao svoju decu, ali i da im plaća alimentaciju. 

Dačić je tim povodom izjavio da je pismo nepoznate osobe stiglo u njegov kabinet i da mu je žao šta su sve pojedini ljudi u stanju da učine ne bi li na sebe skrenuli pažnju javnosti.

Dačić nije otkrio kako je njegova supruga Sanja, s kojom ima sina Luku i ćerku Andreu, reagovala na ovo šokantno “saznanje”.

(Kurir.rs/TV Happy)

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.