Povežite se sa nama

Crna hronika

Član škaljarskog klana Milić Minja Šaković ubijen u Budvi

Objavljeno

Jedan od visokopizicioniranih članova škaljarskog klana Milić Minja Šaković ubijen je oko 23.40 časova u Budvi, potvrđeno je”Vijestima”.

On je likvidiran u budvanskom kafiću Korkovado.

„Večeras je došlo do upotrebe vatrenog oružja u Budvi, ispred zidina Starog grada, kojom prilikom je jedno lice smrtno stradalo. Reč je o M.Š.. Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena“, saopšteno je iz Uprave policije.

Jedan od izvora “Vijesti”, kazao je da je u Šakovića pucao muškarac koji je sedeo za stolom do njegovog i koji nije bio maskiran. Navodno, samo je ustao i u njega ispalio više hitaca.

Drugi izvor navodi da je Šaković sedeo za stolom u prvom redu i da je leđima bio okrenut ka šetalištu kada je prišao muškarac koji je imao belu košulju i kačket i u njega ispalio više hitaca. Nastala je pometnja, što je ubica iskoristio i pobegao pored hotela “Mogren”.Policija je, kako je naveo izvor “Vijesti”, pronašla košulju i kačket.Policija je blokirala kontakt zonu Starog grada.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.