Povežite se sa nama

Zanimljivosti

Čeka bebu u 86 godini života, otkrio recept za vitalnost

Objavljeno

Šaban je stočar, uzgaja ovnove i ovce. Ljubavna priča s Asmirom krenula je na njegovu imanju.

“Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje djece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvijek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane, ja ne mogu više sa ovim čovjekom. Ja bih se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo”, ispričao je Šaban.

Dodao je: “Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo teći i došli smo do vremena, 2022. godine smo se vjenčali u Cazinu u Općini i sada smo zajedno do smrti”.

Ubrzo je stigla beba. Sretni roditelji su nastavili život kojim dokazuju da godine nisu važne ako je zdrav duh.Šaban Mujić u svojoj 86-toj godini očekuje drugu bebu i kako kaže “daće Bog”.Nažalost njegova supruga je pobacila u 2 stanju prije nekoliko mjeseci, pritom Šaban kako kaže ne želi odustati da postane otac po 5-ti put u svom životu!

Otkrio je i svoj recept za uspjeh: ne štedi na sebi, voli pojesti dobro, a bez teletine – ne može živjeti. inače Šaban iz prvog braka ima četvero djece.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.