Povežite se sa nama

Zanimljivosti

Amerikanac došao kod sina na Balkan – zgadio se na ćevape

Objavljeno

Džastus Rajd, američki muzičar i komičar na TikToku ima više od 600.000 pratilaca i milionske preglede na svojim video zapisima, onaj koji mu je donio najveću prepoznatljivost, što na pomenutoj društvenoj mreži, tako i u Srbiji jeste onaj posvećen Novaku Đokoviću tokom takmičenja na Ju es Openu.

Džastus je u Beograd doveo i tatu i sve snimio.

“Tata je došao iz Amerike da me vidi, a sada ću ga naučiti da bude Balkanac”, rekao je Džastus na početku snimka i prvo što je uradio – odveo je tatu na ćevape.

Iako bi svi očekivali oduševljenje jer – ćevapi su ćevapi, još u somunu sa lukom i kajmakom, tata je imao onaj izraz lica male djece koja znaju da će morati da jedu hranu koja im se gadi.

“Možemo li da odemo u Mekdonalds”, upitao je nezadovoljni otac tugaljivim glasom.

Kada je Džastus odlučio da tatu provoza ‘svojim novim kolima’, ispostavilo se da je u pitanju čuveni Jugo, na šta je za sina samo imao komentar: “Tvoj brat vozi Mercedes”.

Ipak, ono što se tati Amerikancu izuzetno svidjelo jeste naša muzika, pa je čak pokušao i da zapjeva, a pjesma koja ga je ‘udarila u dušu’ jeste hit Sinana Sakića “Trezan”.

Naziv pjesme je i jedina riječ koju je naučio da izgovara.

Video je sakupio čak dva miliona pregleda, ima skoro 1.800 komentara, što ga čini najgledanijim i najpopularnijim videom na njegovom profilu na TikToku.

Snimak je završen opisom ‘Balkan pobjeđuje’, a nesumnjivo je da se Džastusov tata vratio kući pun utisaka iz srpske prijestonice, a sudeći po komentarima ispod objave – srpski TikTok ga je jednako zavolio, isto kao i njegovog sina.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.