Povežite se sa nama

Estrada

Aco Pejović spasio život Miliću Vukašinoviću

Objavljeno

Koliko često možemo čuti da je neko nekome spasio život? Upravo ovakvo dobro djelo učinio je pjevač Aco Pejović.

Naime, roker Milić Vukašinović je nedavno operisao aneurizmu na nozi, a sada je ponovo hospitalizovan zbog problema sa srcem.

Zbog problema sa srcem Miliću bi trebala biti ugrađena dva stenta.

Pjevač Aco Pejović je saznao za zdravstveno stanje rokera, te se javio njegovoj supruzi Suzani i dao joj da znanja da im je na raspolaganju i da će uraditi sve što je u njegovoj moći da pomogne Vukašinoviću.

Vukašinovićeva supruga se obratila za pomoć Aci Pejoviću, a on je rado odgovorio na taj poziv.

Zahvaljujući pomoći Ace Pejovića Miliću Vukašinoviću biće ugrađena dva stenta, a tim povodom se oglasio i sam roker:

– Uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović – napisao je pjevač u objavi na svom Fejsbuk nalogu.

Podsjetimo, ovo nije prvi herojski čin Ace Pejovića. Naime prije nekog vremena je na njegov nastup došla djevojčica Almira, kojoj je pjevač prije 10 godina spasio život tako što je uplatio novac za njeno liječenje.

Pjevač je tada snažno zagrlio djevojčicu, a potom podigao i poljubio. Ovaj prizor rasplakao je sve prisutne, a sve se završilo višeminutnim aplauzom.

Tim povodom pjevač je rekao sljedeće:

– Suze su mi krenule kad su me podsjetili šta je bilo i kako je bilo i nju kad sam vidio onako srećnu, dijete jedno zdravo, lijepo, kao lutka je. Ja imam troje djece i svaki roditelj razumije ovo o čemu pričam. Puno mi je srce bilo te večeri. Hvala Bogu što je to sve tako ispalo. Što je ispalo kako treba, hvala Bogu, a ne meni.

Kliknite za komentarisanje

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Promo

©2020 Skener Info. Sva prava zadržana.